Ingrediente
- 4 hot dogs afumati sau carnati afumati
- 4 chifle pentru hot dogs
- seminte de susan
- 1 castravete
- sos Gochujan (sos picant cu orez brun)
- Pentru sosul BBQ-Teriyaki:
- 3 linguri sos BBQ
- 3 linguri sos Teriyaki
- 1 lingurita sos Sriracha (sos picant)
- Pentru salsa de ceapa verde:
- 2 fire ceapa verde
- 1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras
- 1 lingura ulei de susan
- sucul si coaja de la 1/2 lime
- sare
Mod de preparare
Se gatesc hot dogs conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se amesteca toate ingredientele pentru sosul BBQ-Teriyaki
Se taie ceapa rondele si se amesteca cu restul ingredientelor pentru salsa.
Se taie chiflele logitudinal in jumatati si se ung partile interioare cu sosul BBQ-Teriyaki. Se adauga cate un hot dog in fiecare chifla si se toarna salsa deasupra.
Castravetele se taie in batoane care se ung/ inmoaie in sosul Gochujan, apoi se adauga in chiflele cu hot dogs. Se presara cu seminte de susan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|