Hrean in otet, la borcan

Postat de vasimur in Muraturi
21 Mar 2018 | 10903 vizualizari

Am cumpărat ceva mai mult hrean pentru rețeta "Salată de sfeclă roșie la cuptor, cu hrean" așa că m-am gândit să fac și o porție mică de hrean în oțet. Este foarte gustos cu un rasol de vită și mai ales cu o ciorbă de burtă, pe care mă pregătesc s-o fac, cât de curând. De Paște, în Ardeal se obișnuiește să se servească cu ouă fierte și cu but de porc afumat (pulpă de porc afumată), fiert.        

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 21.03.2018, 12:10
la 21.03.2018, 12:12
Bun!
la 21.03.2018, 12:38
Noi folosim la ciorba
la 21.03.2018, 13:28
Si noua ne place hreanul langa friptura.
Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa pregatesc si niste sfecla cu hrean
la 21.03.2018, 14:16
Mulțumesc, dragi prieteni!
la 21.03.2018, 14:36
Buuun! Yummy!
la 21.03.2018, 19:28
Pfff, minunat!
la 21.03.2018, 20:21
Al meu sot a mai pregatit dupa reteta mamei lui, ca doar el mananca. Ii place la nebunie!
la 21.03.2018, 20:36
Mulțumesc dragii mei, pentru aprecieri!
la 21.03.2018, 22:33
la 22.03.2018, 07:13
Imi place hreanul!
la 23.03.2018, 08:07
eu fac in cantitati mari ca-mi place foarte mult
la 25.03.2018, 10:55
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking