Hrisca in lapte

Postat de Mama_Lizica in Prajituri
19 Feb 2010 | 27883 vizualizari

Se crede deseori ca hrisca e din familia cerealelor, de fapt sunt niste seminte care, desi seamana ca aspect cu graul, e bogata in fier, zinc, seleniu, proteine, antioxidanti, calciu si nu contine gluten, precum graul.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 20.02.2010, 08:59
Ba contine glucide hrisca, cum sa nu. Orice cereala contine glucide sau carbohidrati. Hrisca are cam 71 g la 100 g. Glucidele (sau carbohidratii) sint sursa principala de energie a organismului. Gluten intr-adevar nu are, la fel ca si porumbul, orezul si tapioca, singurele cereale fara gluten.

Referitor la reteta: e intr-adevar delicioasa hrisca fiarta in lapte.
la 20.02.2010, 09:46
Ai dreptate, Natalia, mersi!
la 20.02.2010, 10:03
Interesant.Nu am mancat niciodata.
la 20.02.2010, 19:32
Mama Lizica ,face bun ce face!bravo!
la 21.03.2012, 09:26
Am o punguta de hrisca si chiar nu stiam ce sa fac cu ea
Acum stiu Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking