Iahnie de fasole boabe

Postat de privatelaura in Mancaruri de post
1 Dec 2016 | 19544 vizualizari

Daca e ziua Romaniei, se cere un meniu traditional, romanesc, si iahnia de fasole cu ciolan este prima alegere. Iahnia mea nu are ciolan, e gatita la foc mic, in vas de lut, iar mamaliguta si muraturile de casa au facut-o de senzatie! Cu dedicatie pentru Padre! :)))

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 01.12.2016, 10:29
Yamyyy, ceva ce nu as refuza nicioadata!
la 01.12.2016, 10:31
o bunătate!
la 01.12.2016, 10:33
la 01.12.2016, 10:33
Doar ce o comentasem pe facebook, doar ce spuneam că-i precum te-am învăţat, nelipită, nearsă şi neafumată. ) Şi mai are şi murături, ceea ce deja e de nota 10.
la 01.12.2016, 10:35
Multumesc mult!
la 01.12.2016, 10:35
Padre ))) ati fost un bun profesor )) >:
la 01.12.2016, 10:36
Iar muraturile, doar muraturile sunt de nota 20. Puse de tatal meu
la 01.12.2016, 10:37
ce bun!vin la masa
la 01.12.2016, 11:06
Mâncare de 1Decembrie
la 01.12.2016, 11:10
Buna buna buna!
la 01.12.2016, 12:18
Ce frumoase boabe
la 01.12.2016, 12:24
buna buna
la 01.12.2016, 13:25
tare bine arata!
la 01.12.2016, 14:03
Multumesc frumos!
la 01.12.2016, 15:06
Ca sa vezi fasole....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking