Ingrediente
- 500 gr de fasole
- 1 ciolan afumat
- 2 cepe potrivite
- 150 gr de bulion
- piper
- sare
- tarhon uscat
Mod de preparare
Fasolea am spalat-o si am lasat-o de pe o zi pe alta la inmuiat in apa,fierbe mai repede.Intr-o oala am pus fasolea la fiert,dupa ce a inceput sa fiarba am adaugat ciolanul spalat,pana fasolea a fiert am tocat ceapa cubulete si am calit-o in putin ulei,am adaugat bulionul si am mai lasat 5 minute pe foc.
Dupa ce a fiert fasolea am scos ciolanul si am taiat carnea de pe os bucati potrivite( pe care le-am servit langa fasole separat).
Peste fasole am adaugat ceapa calita impreuna cu bulionul,sare,piper si tarhon uscat si am lasat sa mai fiarba cateva minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|