Iahnie de fasole pestrita

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
19 Mar 2018 | 8043 vizualizari

Dintre toate mâncărurile de post, cred că cea mai sățioasă și mai îndrăgită este iahnia de fasole, de orice fel, cu mămăliguță caldă alături și cu murături. În post fiind, încă, am făcut o iahnie de fasole pestriță nouă, pe care am pus-o din toamnă la congelator. A fiert foarte repede și a ieșit nemaipomenit de gustoasă, mai ales cu mămăliguță caldă și moale, așa cum îmi place mie...!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 21.03.2018, 14:09
Mulțumesc, Laura!
la 21.03.2018, 17:16
la 21.03.2018, 18:24
Mulțumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking