Icre

Postat de geoline in Aperitive / Garnituri
4 Mar 2015 | 3466 vizualizari
Icre

De obicei fac icrele cu gris, insa de data aceasta am zis sa incerc o alta varianta si parca mi au placut mai mult asa. Plus ca necesita un timp mai mic de preparare.

Ingrediente

  • 50 g icre
  • un praf de sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie mica
  • 200 ml ulei
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • o jumatate de ceapa mica tocata marunt
  • 3 linguri apa minerala

Mod de preparare

Punem intr un castron icrele si praful de sare si incepem sa mixam. Turnam uleiul putin cate putin pentru a nu se taia, iar dupa ce am pus jumatate din cantitatea de ulei, adaugam feliile de paine bine stoarse si mixam in continuare. Turnam si din zeama de lamaie, mai adaugam ulei, iar spre final adaugam si apa minerala in functie de ce constienta dorim. Tocam ceapa marunt si o adaugam. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de icre de crap

Postat de rocsi_1612

Salata de icre de crap

Icrele le curatati cat mai bine de pielite, o treaba putin migaloasa. Presarati putina sare peste ele, le amestecati cu o paleta de lemn 2-3 minute, ca lasa putina apa. Incercati sa luati cu...

Citeste continuarea

Ciorba de somn la ceaun

Postat de panacris

Ciorba de somn la ceaun

Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2015, 22:48
la 04.03.2015, 22:50
Bune
la 04.03.2015, 22:55
la 04.03.2015, 23:35
Foarte frumos ti-au iesit Si eu le preparam cu gris pana in momentul in care am gasit aceasta varianta intr-o carte a lui Radu Anton Roman
la 05.03.2015, 00:06
eu am facut dupa reteta jamilei

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking