Icre Arici

Postat de housy in Aperitive / Garnituri
27 Iun 2010 | 8212 vizualizari

Intodeauna ornez asa icrele, in memoria bunicului meu care facea asta mereu, bucatar fiind de meserie

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 27.06.2010, 13:35
frumos arici...dar si gustos
la 27.06.2010, 13:52
foarte frumos si cum l-ai facut dar mai ales motivul pentru care l-ai facut asa...
la 27.06.2010, 15:00
Tare frumos arata ariciul tau!! Super chiar.
la 27.06.2010, 17:36
foarte frumos ariciul tau
la 27.06.2010, 19:32
ce arici.....
la 27.06.2010, 20:53
super ariciul tau
la 27.06.2010, 22:45
felicitari , ai avut de la cine invata , am si eu niste icre proaspete , ulei nu pui deloc ?
la 27.06.2010, 23:14
Ce dragut ariciul tau.Cred ca este domestic,daca sta asa cuminte la tine pe farfurie
la 03.07.2010, 21:19
ups....ba da.....pun si ulei....l-am uitat in reteta.....chiar parea cam usoara grisul cu icrele se freaca cu ulei...k la maioneza

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking