Icre proaspete de crap

Postat de silvi0ara in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2010 | 14273 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 10.11.2010, 12:19
Superba rettata tare imi plac
la 10.11.2010, 12:48
si eu cam tot asa le fac si ies grozav de bune......................deja m-am servit.........sunt delicioase.....................
la 10.11.2010, 12:50
o singura data am facut...............la insistentele lu' barbatu-miu dar sunt convinsa ca-s bune si las furcule........si cred c-as gusta o feliuta!
la 10.11.2010, 13:14
eu n-am facut pana acum... mama facea mereu inainte... buuune
la 10.11.2010, 13:16
Lafel le prepar si eu! Iar painea inmuiata in apa/lapte le ajuta si sa nu se taie
la 10.11.2010, 15:10
ce bune sunt
la 10.11.2010, 16:31
mai fetelor, eu am facut cu gris nu cu paine, poate ca d-aia nu mi-o fi placut
la 10.11.2010, 21:48
Si eu vreau o feliuta
la 12.11.2010, 12:31
Corina,se spune ca ele se fac fara adaos de nimic,dar mie imi place sa pun putina paine.Cu gris nu am incercat niciodata.
la 14.11.2010, 11:29
am furat 2 si las 5f
la 26.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking