Iepure cu ciuperci champinion
Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne 19 Mai 2010 | 7438 vizualizari
Este una din retetele clasice ale bucatariei franceze, o mancare aromata si simplu de realizat care impaca toate gusturile .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 20.05.2010, 09:57
Madi, Rocsi, Lia va multumesc !
la 20.05.2010, 09:58
Vero super ca ai tu iepuri, vezi ca cel de casa s-ar putea sa se faca putin mai greu, lasi timpul de fierbere mai mare si adaugi ciupercile spre final
la 20.05.2010, 10:04
Eu vreau doar o ciuperca si o lingura de piure.
la 20.05.2010, 10:56
Mihaaaa deci si tu Brutus esti aparator a lui iepurila hmmm
Glumesc ca va inteleg pe fiecare eu am zic ca sunt mai "dura" daca nu sunt vegetariana nu prea crut ce este comestibil
la 20.05.2010, 13:37
Este foarte buna carnea de iepure! Eu am mancat! Acum...cui ii este mila, asta e! si puii sunt la fel de frumosi ca iepurasii..si totusi ii mancam mai des!
la 20.05.2010, 18:33
de cand tanjesc dupa asa ceva!! delicatesa!
la 20.05.2010, 20:52
yam, yam carne de iepure...imi place si gatim destul de des...trebuie sa incerc si aceasta varianta..
la 21.05.2010, 12:48
Multumesc
COMENTEAZA