Iepure cu ciuperci champinion

Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne
19 Mai 2010 | 7438 vizualizari

Este una din retetele clasice ale bucatariei franceze, o mancare aromata si simplu de realizat care impaca toate gusturile .

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 20.05.2010, 09:57
Madi, Rocsi, Lia va multumesc !
la 20.05.2010, 09:58
Vero super ca ai tu iepuri, vezi ca cel de casa s-ar putea sa se faca putin mai greu, lasi timpul de fierbere mai mare si adaugi ciupercile spre final
la 20.05.2010, 10:04
Eu vreau doar o ciuperca si o lingura de piure.
la 20.05.2010, 10:56
Mihaaaa deci si tu Brutus esti aparator a lui iepurila hmmm
Glumesc ca va inteleg pe fiecare eu am zic ca sunt mai "dura" daca nu sunt vegetariana nu prea crut ce este comestibil
la 20.05.2010, 13:37
Este foarte buna carnea de iepure! Eu am mancat! Acum...cui ii este mila, asta e! si puii sunt la fel de frumosi ca iepurasii..si totusi ii mancam mai des!
la 20.05.2010, 18:33
de cand tanjesc dupa asa ceva!! delicatesa!
la 20.05.2010, 20:52
yam, yam carne de iepure...imi place si gatim destul de des...trebuie sa incerc si aceasta varianta..
la 21.05.2010, 12:48
Multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking