Iepure inabusit - Braised Rabbit

Postat de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri cu carne
26 Mai 2010 | 22899 vizualizari

Iepurele inabusit (Braised rabbit) este o reteta traditionala irlandeza, care mi-a atras atentia in cartea de bucate Irish, adusa de prietenii mei Liliana si Dan, tocmai din Irlanda. Nu am rezistat tentatiei de a pregati aceasta reteta si pot spune ca n-am gresit atunci cand am facut aceasta alegere - a iesit delicioasa, asa incat o sa v-o propun si voua pentru un meniu de weekend.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 26.05.2010, 14:11
Arata foarte bine !Felicitari !Cand voi gasi un iepure prin market o sa ma gandesc l reteta asta
la 26.05.2010, 14:14
minunat,delicios
la 26.05.2010, 14:18
imi place mult iepurele..... arata foarte bine ce ai pregatit tu.....
la 26.05.2010, 14:18
@ana - E bun-bun, nu numai ca arata bine, iar iepure se gaseste mai permanent prin market.
@rocsi - Mersi mult pentru review . Sa inteleg ca trebuie sa-ti pun deoparte 2 portii.
la 26.05.2010, 14:21
@madi - Si mie a ajuns sa-mi placa tare mult iepurele. Iar irlandezii chiar au un stil anume in a-l pregati.
la 26.05.2010, 14:40
ah, iar vii cu bunatati
la 26.05.2010, 14:45
iepurefoarte buuunnn
la 26.05.2010, 14:59
@Ina - Pai trebuie sa tin pasul cu voi, nu ?
la 26.05.2010, 15:03
Si mie imi place iepurasul,are o carne tare buna,vin si eu cu 5 furculite.
la 26.05.2010, 15:57
bun, bun delicatesa
la 26.05.2010, 17:23
ce bun o fi fost
la 26.05.2010, 18:05
ela, ca bine a zici - a fost de nici oasele n-au mai ramas (s-au ocupat cei doi catei de ele)
la 26.05.2010, 18:12
ce ar mai fi mancat si cateii mei din oase
la 27.05.2010, 13:49
care mi-ai gatit iar verisorul?stiu ca e bun dar eu de obicei il pap in marinata e vin cu foi de dafin si apoi rumenit la tava. Am sa pun si eu reteta cand mi-o aduce sotul vreun urechiat vanat.Atunci am sa-l gatesc jumate ca mine jumate ca tine sa fac comparatie dar in general tot ce e Irish mie mi se pare de calitate asa ca am sa incerc cu incredere.
la 27.05.2010, 18:36
@epurasha - Ca tine l-am mai papat si eu pana acum, ca doar nu degeaba om fi ambii craioveni . Acum insa mi-am propus sa fie in stil irish, cu bere neagra si, uneori, whisky .

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking