Iepure la cuptor impanat cu usturoi si slaninuta
Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne 18 Feb 2010 | 31479 vizualizari
Am gatit aceasta friptura tinand cont de un sfat dat de Bunica si anume sa impanez carnea de iepure cu bucatele mici de slaninuta si de usturoi. Multumesc de sfat a iesit foarte bun .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 18.02.2010, 19:59
la 18.02.2010, 21:50
minunat! asa il pregatesc si eu dar cu vin ; pt. mine noutatea e berea, nu stiam ca merge si alt alcool;bravo, pt. reusita! dar cu mine ce ma fac? m-am ingrasat in aceasta iarna;
la 18.02.2010, 23:13
Bucataras te servesc cu o portie este si mai gustos decat arata in poze .
la 18.02.2010, 23:15
Teo sincer vb numai la iepure folosesc si eu berea, am luat top-ul de pe un site frantuzesc ca aici se consuma destul de mut carnea de iepure. Cu kg nici nu vreau sa ma gandesc nici eu ....cica de luni incepsi eu dieta ...nu stiu de care luni inca
la 18.02.2010, 23:21
m-as aseza si eu la o dieta dar cine gateste trebuie sa guste mancarea ,nu?
la 19.02.2010, 15:13
Clar nu merge combinatia bucatari c dieta
la 06.07.2010, 00:41
Ce copanel sexi ai in farfurie
la 23.09.2010, 23:35
ai postat mai multe retete cu iepure si acum o dilema... nu ma pot decide care sa o fac ..... asta parca imi face ochi dulci.....
la 24.09.2010, 10:49
LIRA sa faci numai diferenta la timpul de preparare daca e iepude de crescatorie sau salbatic mie imi place cel mai mult iepurele facut putin mai zemos, in vasul roman
COMENTEAZA