Iepure toscan cu rozmarin

Postat de sisterskitchen in Mancaruri cu carne
14 Sep 2012 | 8095 vizualizari

Dacă aţi fost prin Toscana, aţi remarcat probabil că iepurele se găseşte în orice magazin de carne, alături de pui, porc sau vită. Din meniul restaurantelor serioase nu lipseşte vânatul, foarte preţuit. In această parte a Italiei multe preparate au un caracter rustic, cu arome robuste, cum este cea dată de rozmarin. Aveam la dispozitie doua pulpe frumoase de iepure (de crescătorie), asa că am smuls un fir de rozmarin verde din ghiveci şi am scos un vas ceramic pentru cuptor, gata să ne transporte în bucătaria unui castel medieval inconjurat de măslini şi chiparoşi.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 14.09.2012, 17:14
Numai când auzi cum se numește și te apucă foamea
la 14.09.2012, 17:40
Multumim mult!Noua ne place foarte mult carnea de iepure si nu ratam ocazia sa cumparam ori de cate ori avem ocazia
la 14.09.2012, 21:29
Waw ce bine arata.. n-am mai mancat de mult timp iepure
la 14.09.2012, 21:55
la 14.09.2012, 23:33
arata bine..si sigur e si bun..da saracutzul iepuras :/
la 15.09.2012, 09:25
cat de bine arata, un deliciu sigur
la 15.09.2012, 10:02
la 15.09.2012, 10:26
la 16.09.2012, 15:17
arata demential
la 16.09.2012, 23:22
la 26.09.2012, 16:43
multumim

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking