Impletitura cu branza

Postat de simona72 in Prajituri
9 Dec 2014 | 3380 vizualizari

Am incercat un aluat ca de cozonac, dar de data aceasta am folosit mai mult unt ca de obicei. Am inlocuit untul clasic cu Rama mit Butter, iar la final m-am declarat multumita de rezultat. A rezultat un aluat elastic, nelipicios si cu care se lucreaza usor...doar ca trebuia sa folosesc o tava mai mare. Deabea am mai apucat sa fac poze:))

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 09.12.2014, 18:18
Ce pufosenie buna!
la 09.12.2014, 18:21
Super buna
la 09.12.2014, 18:22
ce-mi placeeeee!!
la 09.12.2014, 18:26
Multumesc fete dragi!
la 09.12.2014, 18:29
Mi-ai facut pofta!
la 09.12.2014, 18:30
foarte buna
la 09.12.2014, 18:59
o bunatate
la 09.12.2014, 19:04
O bucatica, nu ar strica
la 09.12.2014, 19:30
Ai impletit de la stanga la dreapta,de la dreapta la stanga sau de jos in sus?
la 09.12.2014, 20:26
buna buna
la 09.12.2014, 20:47
Tare buna, mai ales ca e cu branza!
la 09.12.2014, 21:37
Ahh, ce as rupe un colt
la 09.12.2014, 22:16
Bună
la 10.12.2014, 10:33
ce bunatate ai facut
la 11.12.2014, 12:47
de ce nu ai inscris reteta in concurs,Simo?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking