Inghetata cremoasa de nutella

Postat de RuxyRux in Dulciuri
20 Aug 2016 | 4907 vizualizari
Inghetata cremoasa de nutella

Cea mai delicioasa inghetata de ciocolata...pe cuvant de bucataras! 

Ingrediente

  • 750 ml frisca lichida naturala neindulcita
  • 500 gr mascarpone
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 2 borcane mici de nutella( 1 borcan are 400 gr.)
  • vanilie

Mod de preparare

Se prepara extrem de simplu.

Frisca se mixeaza  intr-un bol. 

Peste frisca se adauga mascarpone si vanilia si se mai mixeaza putin.

Se adauga nutella, mai intai primul borcan, se mixeaza, se adauga laptele condensat , apoi se adauga al doilea borcan de nutella.

Se imparte in doua caserole si se congeleaza rapid.

In aceasta faza in  care vedeti inghetata nu este perfect legata insa am niste pofticiosi care  n-au mai asteptat sa inghete perfect. 

Va sugerez sa o lasati minim sase ore sau cel mai bine peste noapte.

Garantez ca va veti topi de dragul ei! :)))))) la noi e a nu stiu cata tura vara asta :))))si se cere non stop! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cremoasa de nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rubarba cu jeleu de sampanie si Green Sugar

Postat de andaoana

Rubarba cu jeleu de sampanie si Green Sugar

Curatati tijele de la rubarba si indepartati frunzele. Frunzele de rubarba nu sunt bune de mancat. Intr-o oala puneti cam 500 ml apa si cand da in clocot adaugati rubarba si coaja de lamaie...

Citeste continuarea

Desert macarons cu lavanda

Postat de andreea_andrei

Desert macarons cu lavanda

Albusurile si zaharul tos se bat usor cu telul pe baie de abur, pana cand zaharul este topit in totalitate, dupa care mixam crescand viteza progresiv si ramanem la viteza maxima pana avem o bezea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2016, 23:27
Nu mai zic, ...vara nu-i ca iarna si invers...
la 20.08.2016, 23:28
la 20.08.2016, 23:49
buna tare
la 20.08.2016, 23:54
Ce delicioasa trebuie sa fie! Ce gramaj au borcanasele de "nutella" ? Ms!
la 21.08.2016, 00:00
Aduci?

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking