4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
M-am inspirat de aici : http://www.realitatea.net/reteta-zilei-inghetata-de-cirese_1204137.html
Ingrediente
Mod de preparareCiresele se spala bine si se curata de samburi. Smantana se mixeaza cu zaharul si esenta pana devine frisca. Intr-o cutie alimentara se pune un strat din compozitie si unul de cirese,se repeta pana cand se termina compozitia. Se da la congelator pentru cateva ore. Se orneaza cu zeama de dulceata de cirese. Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de RODIMUR
Se amestecă bine ingredientele solide: făina, zahărul pudră și cel vanilinat, sarea, bicarbonatul de sodiu și cacaua. Se adaugă ouăle, se încorporează și apoi se toarnă laptele,...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Mai întâi se pregătește ciocolata, care se mărunțește. Gălbenușurile se mixează cu zahărul tos, vanilia și laptele, după care compoziția se dă la bain-marie, la foc...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|