Inghetata cu cirese

Postat de miha in Dulciuri
17 Iun 2010 | 11628 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 18.06.2010, 12:50
Silvia, eu zic sa faci un loc special in congelator pentru cuva si sa fie acolo permanent. Cand vrei sa faci inghetata numa o scoti si gata. Stiu ca amestecul rezultat e ceva intre crema si inghetata, dar dupa aceea trebuie sa mai stea f putin la congelator. Daca o faci tu, fara masina, dureaza mai mult, e mai complicat. Si ca sa o cumperi iarasi este peste mana...tre sa te imbraci, sa cobori pana la magazin... Complicat si asta, mai ales daca e f cald afara si arde gatul dupa o inghetata.
la 09.04.2011, 16:08
o savoare
la 16.06.2011, 14:37
Cris
la 16.06.2011, 15:17
la 16.06.2011, 15:24
super buna
la 16.06.2011, 17:59
Vai ce bine arata,imi place de mai multe ori!
Super buna
la 16.06.2011, 22:55
grozava!
la 16.06.2011, 22:59
vreau si eu o portie mare, mare
la 16.06.2011, 23:22
asa, doamnelor, dati-ne inghetata cat de multa ca altfel ne topim de caldura!
la 17.06.2011, 00:13
Zilnic inghetata adevarata
la 17.06.2011, 09:31
Multumesc doamnelor!

Inghetata n-am, dar va servesc c-o cafea!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking