Inghetata cu cirese
Postat de miha in Dulciuri 17 Iun 2010 | 11628 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 18.06.2010, 12:50
Silvia, eu zic sa faci un loc special in congelator pentru cuva si sa fie acolo permanent. Cand vrei sa faci inghetata numa o scoti si gata.
Stiu ca amestecul rezultat e ceva intre crema si inghetata, dar dupa aceea trebuie sa mai stea f putin la congelator. Daca o faci tu, fara masina, dureaza mai mult, e mai complicat. Si ca sa o cumperi iarasi este peste mana...tre sa te imbraci, sa cobori pana la magazin...
Complicat si asta, mai ales daca e f cald afara si arde gatul dupa o inghetata.
la 09.04.2011, 16:08
o savoare
la 16.06.2011, 14:37
Cris
la 16.06.2011, 15:24
super buna
la 16.06.2011, 17:59
Vai ce bine arata,imi place de mai multe ori!
Super buna
la 16.06.2011, 22:55
grozava!
la 16.06.2011, 22:59
vreau si eu o portie mare, mare
la 16.06.2011, 23:22
asa, doamnelor, dati-ne inghetata cat de multa ca altfel ne topim de caldura!
la 17.06.2011, 00:13
Zilnic inghetata adevarata
la 17.06.2011, 09:31
Multumesc doamnelor!
Inghetata n-am, dar va servesc c-o cafea!
COMENTEAZA