Inghetata cu piersici

Postat de ctlina in Dulciuri
2 Iul 2016 | 4754 vizualizari

Vreti o inghetata cu piersici ? Va propun o reteta mai lejera cu iaurt. Va sfatuiesc s-o preparati 2 ore inainte de a o servi: 15 minute timp de preparare, 45 de minute la sorbetiera si 1 ora la congelator.. Daca n-aveti sorbetiera preparati compozitia si lasati-o 4-5 ore la congelator inainte da a servi (amestecati din cand in cand - 2-3 ori) Este delicioasa !!!!! Iaurtul aduce mai putine calorii dar aduce mai multa apa care va cristaliza. Atentie ! Daca o lasati la congelator mai mult timp va deveni dura. Trebuie stiut ca inghetata devine dura din cauza apei  din compozitie care cristalizeaza . Pentru o inghetata cremoasa trebuie pus in compozitie : albusuri de ou batute, frisca din smantana grasa, lapte de cocos, mascarpone batut etc.- alimente cu un continut gras si aerate. Vedeti aici   alte retete de inghetata : cu cirese, cu menta, tutti-frutti.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 02.07.2016, 20:30
buna si aromata!
la 02.07.2016, 20:44
buna
la 02.07.2016, 21:12
la 02.07.2016, 21:36
Eu nu refuz putina inghetata
la 02.07.2016, 22:32
la 03.07.2016, 10:20
Racoroasa si aromata!
la 03.07.2016, 11:02
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking