Inghetata tiramisu
Postat de diaconta in Dulciuri 27 Iun 2016 | 5327 vizualizari
Am promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.
Chiar dacă căldura teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era păcat să se topească.
Pentru că ştiam că n-o să ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul cu Green Sugar ,care este un îndulcitor natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 30.06.2016, 11:10
buna buna
la 30.06.2016, 12:24
Va multumesc tuturor
la 23.06.2017, 17:35
Ce bunatate!
la 24.06.2017, 17:38
Nu știu ce gust îi dă îndulcitorul, dar cred că se poate folosi și zahăr (că eu n-am restricții, încă )! De altfel, foarte bună și răcoroasă!
la 25.06.2017, 12:21
Kytz,indulcitorul Green Sugar nu schimba gustul preparatelor,are zero calorii si zero indice glicemic.Este o alternativa foarte sanatoasa,chiar daca nu ai probleme de sanatate sau kilograme in plus.
Sigur ca se poate inlocui cu zahar.
la 12.07.2017, 06:33
Delicioasa!
la 12.07.2017, 08:43
Deliciu intr-o cupa!
la 12.07.2017, 14:41
Sa inteleg ca nu face ace?Nu zici nimic de faptul ca se scoate din congelator din 30 in 30 ' si se amesteca.Cu stima, Violeta
p.s.astept raspuns de la cei care au laudat-o si au facut-o.
la 13.07.2017, 11:44
Nuky_Violeta,eu nu am amestecat in ea si nu a facut ace.
Dupa cum se observa din poze,a fost foarte cremoasa avand mascarpone in compozitie.
Acolo unde a fost cazul,am scris in reteta ca se scoate de la congelator si se amesteca.
Asta a fost pana cand sa am masina de inghetata.
O zi buna iti doresc.
COMENTEAZA