Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla

Postat de ladydi in Vita
25 Mar 2018 | 2423 vizualizari

Cu inima de vitel preparata la gratar am facut cunostinta la una din Intalnirile marca Bucataras, cea de la Sighisoara, unde bucatarasii harnicuti au preparat, la gratar, pe langa alte carnuri apetisante si inima de vitel. De atunci ne-am indragostit iremediabil si o preparam ori de cate ori avem ocazia.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 25.03.2018, 16:15
la 25.03.2018, 16:32
la 25.03.2018, 16:45
Ehei, dacă nu era TataZmeu, nu ați fi aflat ce bună e inima de porc/vițel la grătar Toată lumea are impresie că e tare și plină de zgărciuri, dar nu/i așa, e cea mai fragedă cărniță. Bravo Diana Iar de piure, ce să zic, nota 10 și de probat!
la 25.03.2018, 17:09
Ce bine sună rețeta ta!
la 25.03.2018, 17:23
Sigur era de vitel si nu era a lu`tac`su ?
la 25.03.2018, 17:25
la 25.03.2018, 18:43
la 25.03.2018, 22:15
Cleme, Era un vitel "crescut bine"
Asa este Cris, daca nu era Tata Zmeu habar nu aveam cat de buna este inima la gratar .
Multumesc pentru aprecieri.
la 25.03.2018, 23:39
la 30.03.2018, 17:11
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking