Ingrediente
- o inima de vitel
- 1 conopida medie
- 2 sfecle
- 100 g cascaval
- 150 g iaurt gras
- 100 g arahide
- 2 catei usturoi
- ulei
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare
Spalam bine inima, o portionam, o saram si piperam dupa gust. Conopida o desfacem buchetele si o dam la cuptor intr-o tava cu putina apa pana se inmoaie. Punem inima pe gratar pentru circa 10-15 minute pe fiecare parte. Intre timp dam si sfecla la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit conopida o blenduim impreuna cu cascavalul ras, iaurtul si usturoiul. Asezonam cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Curatam sfecla,o taiem in bucatele si o blenduim cu putina sare si ulei, adaugam si arahidele si blenduim pana se omogenizeaza. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|