Inimi cusute
Postat de cccris in Torturi 15 Feb 2010 | 7468 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 15.02.2010, 15:15
,cred ca o sa fac diabet de la atata dulce
la 15.02.2010, 15:20
cat de bine sunt cusute inimile!nu cred ca se pot rupe in 2; imi place mult;
la 15.02.2010, 15:57
Imi place inimioara, mai ales ca e si cu menta
la 15.02.2010, 16:03
e o opera de arta! nu dau furculite ca ar insemna sa il cobor la rangul de 'prajitura', eventual furculitza de aur felicitari!!!
la 15.02.2010, 16:04
apropo, nu ai o reteta de pasta de zahar cumva? e cea cu zahar pudra si zeama de lamaie?
la 15.02.2010, 16:11
In primul rind: multumesc pentru cuvintele frumoase! Nu stiu daca e aici vreo reteta de pasta de zahar, dar eu fac dupa asta: http://cccris.blogspot.com/2010/02/pasta-de-zahar-reteta-lissei.html
si iese perfect mai ales daca folosesti zaharul bun
la 15.02.2010, 16:17
Wow,superb Foarte, foarte frumoasa inimioara si absolut delicioasa
la 15.02.2010, 16:24
wow... mi-ar fi mila sa stric inimile mancandu-le... superb supeeeeeeeeerb
la 15.02.2010, 18:10
ce frumos este , nu va este mila sa-l mancati?
la 15.02.2010, 18:13
l-am terminat de ieri
la 15.02.2010, 22:40
Foarte frumos prezentat,de exceptie.Sunt sigura ca a fost si tare delicios.Felicitari.
la 16.02.2010, 11:59
cred k e foarte bun si arata super...
la 16.02.2010, 15:53
a fost delicios si o sa mai fac mousse de menta cit de curind.
la 16.02.2010, 22:27
Cine e puternic reuseste sa rupa o bucata din inima, chiar daca este bine prinsa.
la 10.02.2011, 16:06
arata foarte bine numai ca nu imi place menta
COMENTEAZA