Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara
Postat de Ina in Mancaruri cu carne 8 Mai 2010 | 11544 vizualizari
Cum eu doream o mancare usoara, iar sotul ceva cu carne, am gatit acest fel, care s-a dovedit a fi un deliciu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (110)
la 09.05.2010, 16:52
asta-nseamna ca nu-i sec?
la 10.05.2010, 15:59
foarte frumos decorul!
la 13.05.2010, 17:52
multumesc, epurasha
la 13.05.2010, 17:52
Fetele, am inviat!
la 13.05.2010, 21:19
cu ce ustensile ai taiat castravetele si ridichea?
la 13.05.2010, 21:45
scuze de intarziere, sefu, eram la ceai Un burghiu, bre, am pus poza acolo, ca m-au intrebat si fetele
la 13.05.2010, 21:45
hai sa te , desi vad ca nu mi-ati dus dorul
la 13.05.2010, 21:51
abia am avut timp sa respiram,de aia n-am scris ca mi-e dor ,c-am "gatit"muuult pe site)),pup inuta,tu stii ca io te iubi,nu?
la 13.05.2010, 21:55
Gabytzu, ai un nou look, vad
la 13.05.2010, 21:55
asta ca sa nu mai semanam, sa ne tinem capetele seci in maini
la 13.05.2010, 21:57
Din pacate eu nu am de pus decat din ce-am gatit duminica trecuta, ca intre timp am devenit putin operata Dar ma fac eu mare
la 13.05.2010, 21:57
la 13.05.2010, 21:57
operata?que paso?
la 13.05.2010, 22:00
poveste lunga...important e ca-s ok acum
la 13.05.2010, 22:00
aaa, ai incercat sa tai asa cartofii, sau ies prea subtiri? vazusem undeva cartofii taiati spirala, cu tot felul de nebunii intre felii (cascaval, sunca...)
COMENTEAZA