Insulite de dovlecei

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2013 | 10875 vizualizari
Insulite de dovlecei

....cu iaurt si parmezan, o mare mare bunatate! Un aperitiv usor de preparat si extrem de gustos!

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 2 fire de ceapa verde ( doar partea alba)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu varf de iaurt grecesc( 10%)
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri parmezan razuit
  • un praf bun de sare
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 1 ou
  • ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu se intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.

Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Insulite de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu spanac

Postat de alba_zori

Tarta cu spanac

Foarte rapida aceasta tarta: Intr-un bol am dat prin sita 250 gr faina si adaugat 125 gr margarina bucatele mici si moi,un pic de sare,o lingurita de praf de copt si amestec cu mana foarte...

Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de gicuta69

Chiftelute la cuptor

Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe   razatoarea cu orificii mici, usturoiul pisat, pesmetul, oul, mararul, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Formam bile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 23:39
bun bun
la 08.06.2013, 23:40
foarte bun!
la 08.06.2013, 23:41
O bunatate! Si noi obisnuim sa mancam asa ceva!
la 09.06.2013, 00:02
Multumesc
la 09.06.2013, 00:04
super

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking