Ingrediente
- 240 g faina
- 100 g nuca macinata
- 100 g zahar pudra
- 180 g unt
- o lingura mare de smantana
Mod de preparare
Mixam untul moale cu zaharul pudra,adaugam smantana mixand in continuare,apoi nuca macinata si faina.Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru o ora.
Dupa ce scoatem de la rece ,intindem coca.nu foarte subtire si taiem cercuri mici.Daca este nevoie mai adaugam putina faina.Asezam discurile de coca in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.
Eu le-am umplut cu crema de ciocolata ramasa de la tortul "Cetatea Cristinei" si cu gem. Le-am servit pudrate cu zahar pudra.
Sunt atat de buneeee.Se topesc in gura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Islere cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|