Japchae - korean noodles din cartofi dulci
Postat de mitinita in Pui 11 Mar 2012 | 11332 vizualizari
Continuam seria cu retete coreene, iar de data aceasta vreau sa va introduc un produs inedit si anume taiteii din cartof dulce , perfecti pentru cei ce au intoleranta la gluten si alergii la cereale. O textura foarte neobisnuita pentru noi, dar in acelasi timp interesanta. Tot ce e acceptat de copii primeste puncte in plus, iar maruntelele mele au golit si lins farfuria.
Taiteii din cartofi dulce au un aspect sticlos dupa ce sunt fierti si o textura interesanta, putin gumoasa,dar placuta, iar dupa ce ii veti incerca o data ii veti include in meniul vostru.
Nu ezitati sa-i incercati daca aveti copii cu alergii si intolerante la gluten si cereale.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 11.03.2012, 21:03
ina,credeam ca nu sunteti acasa![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
la 11.03.2012, 21:13
Ce buna trebuie sa fie
la 12.03.2012, 01:02
interesant
la 12.03.2012, 05:40
place
la 12.03.2012, 08:57
Ce fain!
Si ce fericita esti ca papa si maruntelele...
la 12.03.2012, 12:42
Vai , parca esti de pe Paprika ... maine , poimaine te vad la Retete secuiesti , doar esti din zona
la 12.03.2012, 20:53
Mmm.. super arata! N-am mancat pana acum taitei din cartof... am sa-i caut in supermarket. Pupici
COMENTEAZA