Pieptul de pui se taie in cubulete de app 1 cm si se marineaza cu 1/2 lingurita de lingurita de ulei de susan si 1 lingura de sos de soia si se lasa deoparte cam 30 de minute.
Se curata toate legumele si se spala sub jet de apa rece. Ceapa se taie in felii lunguiete, ceapa verde in felii oblice,ardeii si ciupercile in felii,iar morcovii se taie in betigase. Usturoiul se taie in felii subtiri.
Spaghetele din cartof dulce se pun la fiert in apa clocotinda sarata si se fierb cam cinci minute sau pana se obtine textura dorita. Se scurg si se taie cu foarfeca.
Incalzim un wok sau o tigaie si adaugam o lingura de ulei,cand s-a infierbantat,adaugam bucatile de pui si le rumenim,daca nu incap toate o data le prajim pe rand.
Scoatem bucatile de pui si calim legumele :ceapa,ceapa verde,morcovii,usturoiul,ardeiul rosu si ciupercile,apoi adaugam bucatile de puiul si la urma, taiteii. Se adauga sosul de soia amestecat cu mierea, si la urma uleiul de susan. NU adaugati mai repede uleiul de susan,isi va pierde aroma.
Mat itkae duseyo,adica pofta buna!