Ingrediente
- 1,5 kg. fleica de porc
- o ceapa mica
- sare grunjoasa
- 100 ml apa
- 50 ml ulei
Mod de preparare
Fleica de porc se taie cubulete mici, care se pun la prajit in vasul de la multicooker in care turnam, in prealabil, 50 ml ulei. Peste bucatile de fleica presaram sare grunjoasa si adaugam 100 ml apa.
Pornim multicookerul pe programul bake la 180 grade , acoperim si lasam 30 minute, pana ce carnea incepe sa-si lase untura. Dupa cele 30 minute adaugam felii de ceapa , fixam aparatul pe programul fry si lasam ca jumarile sa se prajeasca cu capacul deschis , amestecand din cand in cand pentru prajire uniforma.
Cand sunt rumene, se scot in alt vas, scurgand bine grasimea. Se servesc calde sau reci, cu o ceapa alaturi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|