Jumari de porc

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2013 | 10669 vizualizari

Este o reteta banala, dar produsele finite sunt tare, tare bune, fie consumate cu mustar, sau ceapa, ori usturoi, dupa gustul fiecaruia. Cele mai bune jumari ies preparate in tuci la foc de lemne , asa cum de fapt le face si mama mea, dar noi ne multumim si cu cele facute pe aragaz. Mie imi plac cel mai mult calde, cu mustar!

Inapoi la reteta

Comentarii (49)

la 05.12.2013, 22:27
foarte gustoase
la 05.12.2013, 22:49
Pup, Krysty!
la 05.12.2013, 23:45
ce buneeeee!! ce pofta mi ai facut
la 06.12.2013, 00:15
Tare mult imi plac
la 06.12.2013, 00:17
la 06.12.2013, 01:40
la 06.12.2013, 09:53
bune!
la 06.12.2013, 10:26
la 06.12.2013, 12:10
Ce poftă mi-ai făcut Eu le savurez cu ceapă
la 06.12.2013, 13:27
la 06.12.2013, 17:27
la 06.12.2013, 17:37
VAi mersor....ce bunatati ne pui tu aici??? iar rasucesti cutitul in rana?? Arata fff apetisante...ce n-as da macar sa degust una
la 06.12.2013, 17:38
pfuuuuu
la 06.12.2013, 18:00
Meriiiiii Vreauuuu ca si lesin
la 06.12.2013, 19:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking