Jumari de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
18 Iul 2017 | 14266 vizualizari

 Cine refuza o jumara rumena, proaspata si gustoasa ? Eu cand tai porcul, imi portionez grasimea pentru jumari si o pun in pungi cam de cate 1.5-2 kg. Cand am musafiri sau.... pofta, scot cate o punga la interval. Asa nu se mananca multe. Nu trebuie sa uitam cate calorii contin ! De aceasta data, am dat un gust bun, adaugand in ultimele minute de preparare o ceapa si doua fire de usturoi.  

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 18.07.2017, 15:49
Vreau si euuuuuu
la 18.07.2017, 16:03
la 19.07.2017, 19:33
la 28.09.2017, 22:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking