Jumari de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
18 Iul 2017 | 14283 vizualizari

 Cine refuza o jumara rumena, proaspata si gustoasa ? Eu cand tai porcul, imi portionez grasimea pentru jumari si o pun in pungi cam de cate 1.5-2 kg. Cand am musafiri sau.... pofta, scot cate o punga la interval. Asa nu se mananca multe. Nu trebuie sa uitam cate calorii contin ! De aceasta data, am dat un gust bun, adaugand in ultimele minute de preparare o ceapa si doua fire de usturoi.  

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 18.07.2017, 01:56
Din motive bine intemeiate , nu am o imagine finala mai artistica . Pe cand am cautat ultimele jumari , nu le-am mai gasit )
la 18.07.2017, 05:37
....asta înseamnă că au fost foarte bune!
la 18.07.2017, 05:58
''floricele'' din astea vreau si eu....
la 18.07.2017, 07:06
Îmmmm, cred și eu că au dispărut fără urmă!
la 18.07.2017, 07:06
Bune!
la 18.07.2017, 07:14
Bune!
la 18.07.2017, 07:51
Îmi plac foarte mult jumările care se fac în Transilvania!
la 18.07.2017, 08:33
excelente!!
la 18.07.2017, 08:39
mmmm....nebunie!
la 18.07.2017, 09:04
Le-ai făcut de-acum pentru Sighișoara?)))
la 18.07.2017, 10:30
la 18.07.2017, 10:51
hmmm cu niste rosii si ceapa rosie ar fi perfecte cateva
la 18.07.2017, 11:21
bune rau
la 18.07.2017, 11:49
vaiiii Mihaela ce pofta imi faci cu jumarile astea , venim pana la tine la o portie
la 18.07.2017, 12:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking