Jumari extra

Postat de mihaelar63 in Porc
9 Dec 2019 | 12067 vizualizari
Jumari extra

   Am avut o carnita de pe pieptul porcului , jumatate carne , jumatate grasime . Asa pofta am avut de jumari incat mi-am zis ca bucata de carne este perfecta . Am obtinut jumari, extra -carnoase .  

Ingrediente

  • 1 Kg piept porc
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 pahar cu apa
  • sare
  • ceapa verde , ardei iute , gogosar -la servit

Mod de preparare

  1.  Bucata de piept se taie in bucati de marimea unei cutiute de chibrituri .
  2. Se pune carnea impreuna cu un jumatate pahar cu apa in vasul aparatului de gatit .
  3. Eu prepar jumari in Multicookerul Philips pentru ca nu este nevoie sa le pazesc ,. Setez aparatul si stiu ca nu exista riscul sa se arda .
  4. Pun timp de 15 minute pe functia de fierbere , pana scade apa .
  5. Apoi pun cam 20 minute pe functia de prajire .
  6. Spre sfarsitul prajiri pun ceapa taiata in doua si usturoiul .
  7. Am grija sa stea doar 2-3 minute in untura fierbinte ca sa nu se arda si astfel sa dea un gust amarui jumarilor .
  8. Se scot jumarile cu o paleta gaurita si se pun la rece .
  9. Pentru ca nu am avut multa grasime nu am obtinut nici multa untura .
  10. Jumarile noastre extra nu au avut timp sa se raceasca .
  11. Le-am servit alaturi de ceapa verde , gogosar si ardei iute .

             Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari extra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Costițe picante de porc la cuptor

Postat de CameliaComan

Costițe picante de porc la cuptor

Prima dată trebuie să preparăm marinada pentru costițele de porc. Într-un bol punem cele 5 linguri de ulei, pisăm cei 3 caței de usturoi și îi adăugăm în bol, curățăm...

Citeste continuarea

TOCHITURĂ DE PORC

Postat de panacris

TOCHITURĂ DE PORC

Într-un vas cu fundul gros, tip ceaun, ar fi ideal, eu m-am folosit de Laurențiu-Ionel, mulitcooker-ul Phillips, se pune la încins untura, se adaugă ficatul tăiat cubulețe, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2019, 21:07
la 09.12.2019, 21:09
3 portii de extra va rog
la 09.12.2019, 21:25
Pffff, ce poftă mi-ai făcut! Îl trimit la vânătoare mâine pe TataZmeu )
la 09.12.2019, 21:35
) Spor la vanatoare tatalui-Zmeu
la 09.12.2019, 21:36
Dom "Vasile . O jumara buna aluneca mai bine cu un paharel de pruna . Asa-i tabietul

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking