Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia

Postat de gaby_d in Conserve
17 Sep 2011 | 20165 vizualizari

Sticlutele astea nu mi-au lipsit in nicio iarna. Daca anii trecuti combinam doar kapia si gogosar si condimentam doar cu sare, anul asta am pus si rosii si am aromat dupa o ideea de-a Laurei Laurentiu. Nu i-am urmat reteta, doar m-am inspirat in ce priveste condimentele (o parte). A iesit o minunatie! Daca stiu sa ma critic (cum am facut-o la tortul aniversar ), 'poi stiu si sa ma laud :D :)) Mi-au iesit 14 sticlute mici si una de 750 ml.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 19.09.2011, 19:22

ti pup tare tu Dia.
N-am timp de prostii

http://www.youtube.com/watch?v=QiXSW0KhMkY&feature=related
las asta si m-am dus
la 19.09.2011, 19:37
la 19.09.2011, 19:38
am uitat ca tre' sa-ti faci lectiile sa nu te certe Doamna
ma duc sa lucru si io ceva
la 19.09.2011, 23:52
MINUNAT!!!!!!
la 08.10.2011, 23:37
ce borcane colorate
la 09.08.2012, 00:31
ce bun!!!!!!!!trimite-mi si mie unu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking