Kinder Pingui

Postat de JustLoveCookin in Prajituri
30 Dec 2010 | 22069 vizualizari

Am vazut numele acestei prajituri pe multe bloguri si dupa o buna bucata de timp am decis sa o fac si eu,ca prea laudata era.Reteta apartine doamnei Laura Laurentiu,careia ii multumesc mult! Ceva trebuia sa aiba prajitura asta de o laudau toti.Si asa era! Cred ca place tuturor.Noi am terminat ditamai tava de prajitura in timp record.De obicei impart dulciurile cu vecinii,fara abateri.E o metoda minunata pentru a gati mult si a nu te ingrasa.Ma adora toti! Insaaaaa…De data asta m-am uitat luuuunnng la ea,am vrut sa o impart si pe asta,dupa care am gasit scuza ca deja daruisem pachete cu gingerbread men , vanilla cookies si inca niste biscuitei (reteta dupa) si ca as exagera daca le mai duc si prajitura. : D Voi ce ziceti? Am reusit sa ma pacalesc singura de data asta.Si da,am mancat-o toata noi !!! : D

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 02.01.2011, 05:58
Reteta este incomplecta. Incepind cu prepararea cremei si pina la sfirsit lipseste jumatate din reteta. Nu este data intreaga preparare a cremei, prepararea glazurii 2 lipseste cu desavirsire iar la asamblare lipseste prima parte si se incepe direct cu cealalta jumatate de crema ramasa. Oare toate comentariile care au aparut pina acum sint cu adevarat obiective si prajitura a fost judecata dupa reteta sau numai dupa fotografii ? Asi vra sa fac si eu prajitura aceasta dar dupa cum este scrisa nu cred ca am prea multe sanse de reusita.
la 02.01.2011, 14:50
Imi cer scuze,acum o sa repar greseala.Nu e total adevarat ca lipseste jumatate din reteta,doar ca nu se vede...Nu stiu prin care eroare de editare,partea aceea a textului s-a transformat din negru in alb.Frazele exista,insa scrise in alb,neintentionat,bineinteles..Dupa toata oboseala dinainte de Craciun,am editat-o noaptea si e posibil sa fi selectat din greseala culoarea alb pe o portiune de text.Daca treceti cu mouse-ul peste textul care lipseste si selectati partea goala,va va aparea reteta Gen cerneala transparenta.Ce-i drept lipseste doar ca trebuie batuta frisca si inmuiata gelatina... iar de la asamblare ca trebuie pusa o foaie in tava si pusa jumatate de crema.Majoritatea au incercat-o deja, de aceea nu au mai citit cuvant cu cuvat toata reteta.E aceeasi peste tot,nu difera nimic.Eu iti multumesc Sandie pentru observatie,o sa schim culoarea textului,si o sa reapara si cele 2 fraze absente.Scuze inca o data.Si sunt sigura ca iti va iesi o prajitura minunata.Un 2011 cu sanatate,fericire,toleranta si intelegere, iti urez !
la 02.01.2011, 15:36
Nu mai pot modifica reteta acum,insa am re- postat-o cu tot textul in negru si am scris redactiei sa faca asa cum va crede de cuviinta cu cea incompleta.Deci,cine vrea sa o incerce,sa aiba 100% incredere.
la 02.01.2011, 17:23
OK,RETETA COMPLETA ! Multumesc redactiei de promptitudinea de care a dat dovada.
la 03.01.2011, 14:06
Multumesc JustLoveCookin pentru promptitudine. N-asi vrea sa iei in nume de rau comentariul meu. Mi-a placut atit introducerea ta cit si reteta si am vrut sa o incerc si eu.
Un an bun, cu sanatate si realizari frumoase.
la 23.03.2012, 22:11
superba si apetisanta ..am si eu o intrebare as putea sa inlocuiesc grisul cu altceva ?,deoarece aici in insula nu gasesc gris.
la 18.03.2013, 22:06
super!bravo
la 19.11.2013, 22:10
la 04.04.2015, 10:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking