Kinder Pingui
Postat de RozBonBon in Prajituri 21 Sep 2009 | 18519 vizualizari
Este o reteta foarte delicioasa, cu un blat usor si pufos, cu o aroma puternica de cacao cu o crema fina si cremoasa.
As fi pus mai multe poze, dar sunt prea mari, asta a fost singura mai mica. Restul se pot gasi pe blogul meu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 21.09.2009, 19:39
arata super !
ce este intaritorul pentru frisca?
la 21.09.2009, 20:44
Multumesc de compliment!
Intaritorul de frisca este un produs care adaugat la frisca, ii pastreaza consistenta pentru un timp indelungat. Se gaseste in magazine langa zaharul vanilinat si praful de copt de la Dr....( nu stiu daca avem voie sa dam firme)
la 21.09.2009, 20:53
multumesc pt raspuns am inteles exact , mai aflu si eu lucruri noi , sa stii ca o sa ma uit dupa acest produs, este tot asa la pliculetz?
imi place f mult cum arata prajitura asta cred ca e f moale si fina
la 22.09.2009, 08:57
Da, este la pliculet, e albastru, de marimea unui zahar vanilinat.
Prajitura e foarte fina iar blatul e foarte aromat si pufos. Eu zic ca merita incercata .
la 27.09.2009, 12:06
ti-a iesit super! ma bucur ca ti-a placut!
la 27.09.2009, 12:09
scuze, am incurcat adresele...
la 29.04.2013, 22:57
delicioasaaaa.....iamyyyy
COMENTEAZA