Kohlrabi subji

Postat de Anamaria7 in Mancaruri de legume
22 Mai 2011 | 6966 vizualizari

Prima data cand gatesc cu ingredient principal gulia (kohlrabi). Si am fost foarte foarte placut surprinsa de gustul diferit al acestei legume. Nu credeam ca poate diferi foarte tare de dovlecel/telina etc, dar m-am inselat. Reteta este dupa una indiana, eu am mai adaugat dovlecel.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 23.05.2011, 17:03
o fi tare buna
la 25.05.2011, 07:26
))))))) gaby, pai sa stii ca DE AIA as cere si eu zilniiiiiiiiic de ce? DE AIAAAA
la 25.05.2011, 07:26
la 25.05.2011, 18:38
interesanta................

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking