Kohlrabi subji

Postat de Anamaria7 in Mancaruri de legume
22 Mai 2011 | 6988 vizualizari

Prima data cand gatesc cu ingredient principal gulia (kohlrabi). Si am fost foarte foarte placut surprinsa de gustul diferit al acestei legume. Nu credeam ca poate diferi foarte tare de dovlecel/telina etc, dar m-am inselat. Reteta este dupa una indiana, eu am mai adaugat dovlecel.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 22.05.2011, 17:20
arata bine
la 22.05.2011, 17:34
arata bine
la 22.05.2011, 17:34
la 22.05.2011, 18:21
Wouuu ce bine arata si eu vreau
la 22.05.2011, 18:45
Ana era cat pe-aci sa te pun sa-mi traduci m-am dumirit intre timp si-mi place
la 22.05.2011, 20:23
Foarte aromata
la 22.05.2011, 20:35
la 22.05.2011, 21:38
m-am convins ca chimenul e grozav in mancaruri cu legume!
la 22.05.2011, 22:09
ce imi place si la noi se foloseste multi si ii zice korolabe
la 22.05.2011, 22:12
Grozaaaaav
la 22.05.2011, 23:17
la 22.05.2011, 23:33
gulia imi place si umpluta si in ciorbe pun si sigur e bun ce-ai facut tu aici
la 23.05.2011, 00:35
apoi fata draga, in inglieza mai intelegeam ceva, da daca ma iei cu d-astea io ma supar si plec!
la 23.05.2011, 07:20
nuuu te shupalaa! ca si mie mi se impleticeste limba pana citesc asta-i Farmecuuu
la 23.05.2011, 07:22
Voi cititi ca io mananc))
cititi bine,repetati, ca mie nu-mi pasa cum se cheama))

ps. ai mei la quesadilla ii zic "de aia" )))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking