Krem a la krem, o bunatate de prajitura
Postat de miha in Prajituri 11 Mai 2009 | 381910 vizualizari
Prajitura Krem a la krem este una dintre cele mai bune rpajituri de casa, de care te vei indragosti si pe care vei dori sa o faci iar si iar. Are un strat generos de crema fina si o glazura delicioasa de ciocolata.
Pentru reteta Krem a la krem, o bunatate de prajitura ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, budinca ciocolata, frisca, lapte, ciocolata, unt.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (164)
la 15.05.2009, 11:45
La un moment dat am auzit eu asa un zvon ca va fi scos de pe piata Crem Ole-ul. Cand am mers prima data la cumparaturi si l-am gasit pe raft,am inceput sa pun acolo...fara numar...fara numar...
La care barbata0-miu cu ochii bulbucati..."femeie,vine foametea?"
"Nu draga,vreau sa ma asigur ca ma vei iubi forever".
Asta apropos de "dragostea trece prin stomac"
la 15.05.2009, 14:45
Asadar, pe rand:
1. Miha, MI-NU-NAT!
2.Bucataras, clar am dat copy/paste! Altfel i-as fi zis Dungulungu-Bangazanga-Cucubenga..., ca asa am retinut eu.
3. Te simti asa fericit dupa o portie de prajitura, incat nu prea iti mai sta gandul la miscare.. Poate dupa inca o portie...
la 15.05.2009, 15:40
Sa inteleg ca ai schimbat bunaciunea?
la 16.05.2009, 05:56
eu am vazut-o si am citit-o pe blogul cu pricina si este catastrofal de buna nu comentam prea mult pentru ca azi nu am timp sa fac atatea,va rog,of nu stiu de unde sa alegunt cateva fete minunate!!!!
la 17.05.2009, 14:44
Nu, Miha, n-am schimbat bunaciunea! Am decis: le fac alternativ. Dar o sa fac o combinatie: frisca de la tort o voi face cu Creme Ole de vanilie, ca grozav mi-a placut combinatia.
la 17.05.2009, 14:57
Acum fac tortul, ca mi-a ramas frisca si cica tre' comsumata in max 3 zile...
la 11.06.2009, 09:56
super prajitura, ma duc pe blog-ul tau ca sa o studiez mai bine. puppp you!
la 26.06.2009, 16:20
Symonik,poti folosi orice praf de budinca ce se prepara la rece.
la 26.06.2009, 20:38
prajitura arata petisant dar eu nu am de unde sa cumpar crem ole....ce se poate folosi in loc? crem ole se aseamana cu cremele acelea la plic pe care le prepari doar cu lapte rece? multumesc anticipat
la 26.06.2009, 23:22
Iar imi apar comentariile aiurea! Cred ca ceasul meu a stat.
la 29.06.2009, 21:27
1 plic Creme Ole de ciocolata e ceva special sau pote fi inlocuita cu o tableta de ciocolata special patiserie ....merci
la 29.06.2009, 22:39
Juliana,Crem Ole este o budinca ce se prepara la rece,dar in aceasta reteta este inlocuitor de faina. Da blatului o textura si un gust cu totul deosebite.
la 03.07.2009, 23:32
superba prajitura..cu prima ocazie o incerc
la 04.07.2009, 00:15
Michelle,sunt curioasa daca-ti va placea! Eu una is indragostita!
la 04.07.2009, 23:44
Am mincat azi. Senzationala. Merge si cu alta crema decit Ole .... De la dr Oetcher de exemplu
COMENTEAZA