Kremschnitt

Postat de oana_d in Prajituri
1 Apr 2013 | 14653 vizualizari

Cu toate ca denumirea folosita pe la noi este de sorginte germana, totusi aceasta prajitura isi are originile in Franta, la fel ca si aluatul mille-feuilles, adica frantuzesc, sau foietaj. Este cunoscuta in lumea intreaga sub diferite denumiri, care la baza inseamna felie de (crema de) vanilie.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 01.04.2013, 19:38
imi place mult vreau si eu o portie!
la 01.04.2013, 19:46
ce dor mi-e de-o feliuta
la 01.04.2013, 19:48
delicios!
la 01.04.2013, 19:53
la 01.04.2013, 20:19
ce-mi place
la 01.04.2013, 20:39
la 01.04.2013, 20:57
si mama mea il face,eu nu,nu am rabdare,dar il mananc la greu,fain arata
la 01.04.2013, 21:26
place
la 01.04.2013, 22:09
Iau si eu o bucatica
la 02.04.2013, 10:48
foarte buna prajitura ,la noi se mananca pe banda rulanta
la 02.04.2013, 11:06
minunat ti-a iesit
la 02.04.2013, 22:16
Preferata! Ti-a iesit minunat!
la 11.06.2013, 09:36
la 14.11.2013, 06:45
grozav

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking