"Labaneh" cu nuca si menta

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
18 Dec 2011 | 4190 vizualizari

Labaneh este un aliment present aproape zilnic la micul dejun si cina in tarile arabe. De aici si marea varietate de servire. Una din felurile mele preferate este labaneh cu nuca si menta.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 18.12.2011, 22:27
faina prezentare
la 18.12.2011, 22:35
cate bunataturi faci tu.
la 18.12.2011, 22:36
la 18.12.2011, 22:40
deosebit iar prezentarea de nota 20
la 18.12.2011, 22:45
Sufletista
Gaby
Rocsi
Dia
la 18.12.2011, 22:49
la 18.12.2011, 22:52
Iubesc modul in care prezinti tu papica
Despre preparat in sine , cred ca e savuros si sanatos
Prepari in mod constant labaneh ?
Ce punem sa se inchege , iaurt din comert din acela cu culturi lactice o fi bun ?
la 18.12.2011, 22:56
Faine mancaruri aveti voi acolo.
la 18.12.2011, 23:38
si pe mine ma preocupa sa fac....mi-au placut si bilutele in ulei de masline, si imi place si varianta asta....dupa ce trec sarbatorile sigur am sa incerc
la 19.12.2011, 07:03
si mie imi place tare mult modul in care prezinti tu papica, te face sa mergi repede la frigider si sa infuleci ceva
la 19.12.2011, 08:36
f bine arata!
la 19.12.2011, 08:55
Foarte bun!
la 19.12.2011, 09:07
No comment

la 19.12.2011, 09:31
super
la 19.12.2011, 09:35
ce bunatatee

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking