la 07.01.2012, 14:26 Criss
Sufletista
Ubulika
Motan
la 07.01.2012, 17:45 extrem de interesant.
la 07.01.2012, 19:17
la 07.01.2012, 19:46 Za’atar,un condiment tare aromat,nu am incercat inca cu iaurt,l-am folosit doar la carne.
la 07.01.2012, 22:04 as fi curioasa cum e Za'atarul
la 07.01.2012, 22:31 Dana
Mirela
Silvioara
Dia za'atarul este putin iute si foarte aromat; era socotit si mancarea arabului sarac: lipie arabeasca inmuiata in ulei de masline si apoi in za'atar
la 08.01.2012, 18:18 Arata tare bine
la 12.01.2012, 09:58 Miha vreau sa trec pe blog ce ai scris despre zaatar la tipsuri se poate?
la 12.01.2012, 22:40 Aziz
E ok cu infromatia despre zatar; o poti folosii unde vrei
la 12.01.2012, 22:43 Miuta
la 13.01.2012, 18:16 e foarte buna combinatia aceasta de condimente imi place mult am mancat si eu si stiu cum este