"Labaneh" cu za'atar

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
7 Ian 2012 | 4756 vizualizari

Din seria de aperitive cu "labaneh" va mai familiarizez azi cu 3 variante noi.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 07.01.2012, 12:39
arata super ,servesc si eu
la 07.01.2012, 12:43
super arata
la 07.01.2012, 12:59
la 07.01.2012, 14:24
la 07.01.2012, 14:26
Criss
Sufletista
Ubulika
Motan
la 07.01.2012, 17:45
extrem de interesant.
la 07.01.2012, 19:17
la 07.01.2012, 19:46
Za’atar,un condiment tare aromat,nu am incercat inca cu iaurt,l-am folosit doar la carne.
la 07.01.2012, 22:04
as fi curioasa cum e Za'atarul
la 07.01.2012, 22:31
Dana
Mirela
Silvioara
Dia za'atarul este putin iute si foarte aromat; era socotit si mancarea arabului sarac: lipie arabeasca inmuiata in ulei de masline si apoi in za'atar
la 08.01.2012, 18:18
Arata tare bine
la 12.01.2012, 09:58
Miha vreau sa trec pe blog ce ai scris despre zaatar la tipsuri se poate?
la 12.01.2012, 22:40
Aziz
E ok cu infromatia despre zatar; o poti folosii unde vrei
la 12.01.2012, 22:43
Miuta
la 13.01.2012, 18:16
e foarte buna combinatia aceasta de condimente imi place mult am mancat si eu si stiu cum este

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking