Labneh - Crema de iaurt libaneza

Postat de retetepersane in Sosuri
27 Mai 2011 | 13709 vizualizari

Libanezii il numesc "Labneh" sau "Labne", iar alte popoare din Orientul Mijlociu ii spun "Labna" sau "Labni" - Oricum i-am spune, este un "dip" delicios, cremos si foarte usor de facut din iaurt scurs. Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 28.05.2011, 12:34
Bun , foarte bun
la 28.05.2011, 15:48
la 28.05.2011, 16:49
la 29.05.2011, 10:20
la 29.05.2011, 13:56
Ce deliciu
la 29.05.2011, 17:06
Mihaela, povestesti foarte frumos si cu multa pasiune despre mancarea din Iordania. Eu am vazut intr-o revista ca e foarte frumos acolo, mai ales la Marea Moarta. Mi-as dori sa ajung acolo intr-o zi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking