Lamai confiate

Postat de ctlina in Conserve
14 Oct 2019 | 174 vizualizari

Confitul de lamai este traditional in tarile din regiunea Magreb. Gustul lor este fabulos, puternic, fructat, completand perfect anumite feluri de mancare. De obicei se folosesc lamai mici si rotunde , eu m-am intors din Sicilia cu 2 lamai enorme pe care le-am confiat taiate. Dupa ce le-am pus la borcan, trebuie asteptat cam 4 saptamani inainte de folosirea lor. Tocmai l-am deschis zilele trecuta pentru a face o tajina cu pui , deci va public reteta lor. Sunt ideale de folosit pentru acest plat traditional : tajina cu pui sau cu peste. Aceste lamai trebuie folosite in primul rand pentru coaja si se servesc taiate in benzi subtiri. https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/lamai-confiate.html

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 14.10.2019, 22:50
la 14.10.2019, 23:40
la 14.10.2019, 23:40
la 15.10.2019, 12:36
la 15.10.2019, 14:43
la 15.10.2019, 14:48
Interesanta idee! N-am gustat niciodata!
la 15.10.2019, 21:28
la 16.10.2019, 21:02
Sună interesant!
la 18.10.2019, 21:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking