Lamaita (sau Alba ca zapada)
Postat de Criss in Prajituri 8 Mai 2013 | 60080 vizualizari
Niciodata nu mi-a placut sa fac prajituri cu foi, dar acum mi-am schimbat parerea despre prajiturile cu foi. Pentru ca aceasta prajitura se face atat de rapid si e atat de buna incat imi pare rau ca n-am facut-o pana acum. Dar am mai avut un motiv pentru care am fugit de ea si anume amoniul din foi. Am tot cautat pe net alte retete dar pana la urma am ramas la reteta originala si mi-am dat seama ca amoniul n-am fost o problema pentru ca nu se simte decat atunci cand se coc foile, apoi mirosul dispare si intr-adevar prajitura devine atat de frageda incat se topeste in gura.
Reteta o am de la mama insa crema am luat-o de pe net si nu-mi pare rau pentru ca grisul face crema mai pufoasa si mai aerata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 08.05.2013, 13:38
poate sa ii spuna si Mastera si Baba Cloanta, prajitura asta este dementiala
la 08.05.2013, 20:12
exact! as manca o tona
la 09.05.2013, 08:23
grozava!!
la 09.05.2013, 14:40
Multumesc pentru aprecieri.
la 13.12.2013, 12:34
grozava
la 15.04.2014, 18:33
Arata foarte bine si tentant aceasta prajitura!Cris te rog frumos sa-mi spui ce marime are tava pe care ai copt foile?Multumesc
la 22.02.2016, 10:20
ce bine arata.te intreb si eu ce marime avea tava pentru ca am de gand sa fac dar cum suntem doar doua persoane nu vreau nici sa iasa prea multe,nici prea putine.doar asa de pofta.
la 23.02.2016, 15:06
tava e 25/35, deci iese o cantitate mare de prajitura
la 26.12.2018, 06:27
Delicioasa!
COMENTEAZA