Lamaita (sau Alba ca zapada)

Postat de Criss in Prajituri
8 Mai 2013 | 60180 vizualizari

Niciodata nu mi-a placut sa fac prajituri cu foi, dar acum mi-am schimbat parerea despre prajiturile cu foi. Pentru ca aceasta prajitura se face atat de rapid si e atat de buna incat imi pare rau ca n-am facut-o pana acum. Dar am mai avut un motiv pentru care am fugit de ea si anume amoniul din foi. Am tot cautat pe net alte retete dar pana la urma am ramas la reteta originala si mi-am dat seama ca amoniul n-am fost o problema pentru ca nu se simte decat atunci cand se coc foile, apoi mirosul dispare si intr-adevar prajitura devine atat de frageda incat se topeste in gura. Reteta o am de la mama insa crema am luat-o de pe net si nu-mi pare rau pentru ca grisul face crema mai pufoasa si mai aerata.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 08.05.2013, 08:51
la 08.05.2013, 09:16
buna prajitura ne-ai adus azi!
la 08.05.2013, 09:58
servesc si eu
la 08.05.2013, 10:08
imi place mult
la 08.05.2013, 10:32
Si eu ma feresc de ea din cauza foilor. Dar imi place asa mult!
la 08.05.2013, 10:43
ce bine arata
la 08.05.2013, 11:00
ce bine arataaa!!!!foarte buna!!!!
la 08.05.2013, 11:06
Imi place enorm aceasta prajitura. In copilarie ne era pregatita doar de sarbatori si consideram a fi o prajitua festiva
la 08.05.2013, 11:16
Foarte buna!
la 08.05.2013, 11:20
E foarte buna!
la 08.05.2013, 11:49
foarte buna
la 08.05.2013, 11:57
Foarte frumoasa Lamita ta!
la 08.05.2013, 12:20
la 08.05.2013, 13:23
la 08.05.2013, 13:34
Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking