Langoşi

Postat de Zamfira in Aperitive / Garnituri
24 Oct 2015 | 7550 vizualizari

Langosi simpli cu puțină sare, cu brânză de burduf, telemea, smântână și usturoi sau cu dulceață bună, ce doriți voi, combinați langosii după bunul plac. Una din cele mai bune combinații, se fac într-o pauză de lucru, la micul dejun alături de un iaurt, sana sau lapte bătut. Vă aduc două rețete de langosi tradiționali. Ambele variante sunt deosebite, ușor de pregătit, pe gustul tuturor. Prima variantă (cu foto) este folosită în perioadă de post (fără umplutură), iar a doua în vremuri de liber la bunătăți. Și iată rețetele….

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 24.10.2015, 17:39
tare buni
la 24.10.2015, 18:27
la 24.10.2015, 18:41
Motan, Andreea, multumesc!!!
la 24.10.2015, 18:42
la 24.10.2015, 18:45
Bya
la 24.10.2015, 20:01
Buni
la 24.10.2015, 20:02
Licurici
la 24.10.2015, 21:14
Varinata 1 pentru mine!
la 24.10.2015, 21:26
Varianta 1 facem!!!
la 24.10.2015, 22:52
la 24.10.2015, 22:55
Camelya
la 25.10.2015, 08:10
Imi plac ambele variante!
la 25.10.2015, 09:03
Mirela
la 25.10.2015, 20:02
Perfecte!
la 25.10.2015, 21:10
Multumesc Rux!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking