Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2019 | 6123 vizualizari

Mai aveam brânză de burduf în frigider și m-am gândit să fac niște langoși gustoși și sățioși, așa cum ne plac nouă. Unele persoane au o imagine anume despre langoși, dar eu am văzut din aceștia, umpluți cu fel de fel de ingrediente, de diferite forme: rotunzi, ovali (în special la Timișoara) și chiar pătrați. Nu mi se pare că forma este determinantă în ceea ce privește denumirea unui preparat, ci ingredientele și prepararea lor (gogoșile, cu care seamănă, sunt  totuși dulci...) și cu toate acestea, după ce i-am făcut, m-am gândit la o altă denumire, inspirată de aspectul lor. Poate altă dată o voi divulga. Deocamdată, rămân la denumirea consacrată... Din ingredientele de mai jos am făcut doar patru langoși, umpluți cu brânză de burduf și mărar din abundență, patru langoși mari totuși, cât tigaia în care i-am prăjit. Așa că au fost foarte consistenți și nu mai adaug cât de gustoși, pentru că am senzația că atât ingredientele, cât și pozele sunt suficient de convingătoare...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 13.05.2019, 07:45
Bune!
la 13.05.2019, 08:09
Mulțumesc, Ksenya!
la 13.05.2019, 08:57
Gustosi!
la 13.05.2019, 09:00
placee
la 13.05.2019, 09:01
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 13.05.2019, 09:17
waw

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking