Langosi unguresti

Postat de RuxyRux in Dulciuri
24 Sep 2016 | 10924 vizualizari
Langosi unguresti

Astazi am avut o pofta nebuna de langosi...mi-am adus aminte de langosii superbi pe care i-am mancat cu ceva timp in urma la Sibiu si-am rasfoit putin cateva retete....m-am oprit la reteta frumoasei  mele prietene Giulia (unguroaica), reteta pe care o aveam salvata in caietel, de fapt a mamei ei...si bine am facut...au iesit incredibil de buni! Asa ca sarut mana pentru masa mami, au iesit minunat !

Ingrediente

  • 500 gr. faina ( faina pentru intins)
  • 1 plic drojdie
  • 1 ou mare( sau doua micute)
  • 400 gr. iaurt( eu am pus grecesc)
  • un praf de sare
  • zahar pudra vanilat

Mod de preparare

Langosii se pregatesc repede insa aveti putin de asteptat pana este gata aluatul.

Faina se  cerne si se pune intr-un vas larg, se amesteca cu restul ingredientelor , se framanta aluatul( cam 5 minute), se infaineaza usor si se pune in folie la rece doua ore. 

Se iau bucati din aluat se intind si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.

Se pudreaza cu zahar (sau dupa dorinta) si se mananca cu pofta! :)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Langosi unguresti

Postat de MotanLaOale

Langosi unguresti

Se dizolva drajdia in putin lapte caldut, 1 lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Se lasa 10-15 minute la crescut. Se pune intr-un castron faina, sarea, drojdia crescuta, smantana,...

Citeste continuarea

Langosi unguresti

Postat de adnia

Langosi unguresti

  Am pus drojdia la inmuiat in laptele caldut cu putin zahar (ca sa infloreasca repede), apoi am adaugat celelalte ingrediente, am format un aluat elastic si am lasat la crescut cca 1 ora,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2016, 21:41
Ioiiiiiiii! Cum fac eu de tot prima nimeresc la astea cu multe calorii
la 24.09.2016, 21:43
Fugi de-aici mai repejor! ))))))))
la 24.09.2016, 21:45
Pa mine sa ma chemi cand e gata aluatul ca-s mai nerabdatoare...
la 24.09.2016, 21:48
Asa-i Cleme? )))) Esti de-a mea ))
la 24.09.2016, 21:51
ce mai conteaza 1 kg in plus... ) :">

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking