Ingrediente
- -1 pahar fulgi de ovaz
- -3 pahare cu apa plata
- -2 linguri miere albine
- -scortisoara , vanilie etc
Mod de preparare
Punem fulgi de ovaz intr-un vas cu un pahar de apa. Apa trebuie sa acopere fulgi ca sa ii ajute sa se inmoaie. Lasam la inmuiat minim 1 ora la temperatura camerei . Daca nu au absorbit toata apa atunci ii scurgem de apa in exces.
Turnam fulgi cu apa intr-un blender , adaugam 2 pahare de apa , mierea si aromele si pornim blenderul . In functie de blenderul pe care il folositi va dura cam 3-5 minute pana e gata .
Va fi foarte cremos . Eu l-am strecut pe o strecuratoare mare ca sa il bea si fetita mea.
Este cremos, fin si foarte aromat .
Va recomand reteta cu drag .
Se poate pastra la frigider cateva zile , dar la mine nu a ramas nimic de pastrat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|