Lasagna cu branzeturi

Postat de RODIMUR in Lasagna
4 Apr 2020 | 4770 vizualizari

Mi-au plăcut pastele dintotdeauna, iar de brânzeturi m-am atașat mai târziu, dar bine, așa că de fiecare dată când pot face o rețetă care să le includă, mi se pare că este ceva special. Am făcut astăzi o tavă de lasagna cu brânzeturi în care am folosit ceea ce am avut la îndemână, în această perioadă a pandemiei, care ne restricționează deplasările după cumpărături. Astfel încât, în loc de brânză de vaci am folosit cremă de brânză, iar smântâna naturală a fost înlocuită cu ceea ce avem de la supermarket, dar aceasta nu a adus nici un prejudiciu calității produsului final. Așa că poate este bine ca uneori să renunțăm la unele prejudecăți și să avem curajul să gătim preparate din ceea ce avem la îndemână, pentru că sunt toate șansele să fim foarte mulțumiți, până la urmă.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 04.04.2020, 18:28
hummm cu branza, imi place foarte mult
la 04.04.2020, 18:36
Și mie-mi place mult, Cătălina... Mulțumesc frumos!
la 04.04.2020, 18:39
la 04.04.2020, 18:42
Delicioasă!
la 04.04.2020, 18:48
Mmm...buuun bun!
la 04.04.2020, 18:51
Așa este, Oana... Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 04.04.2020, 18:51
Îți mulțumesc mult, Madi!
la 04.04.2020, 19:13
la 04.04.2020, 19:18
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 04.04.2020, 19:29
Cred ca este buna. Nu am incercat pana acum sa fac lasagna.
la 04.04.2020, 19:40
Este foarte bună, Tabita! Merită să încerci, dacă-ți plac pastele și brânza...
la 04.04.2020, 21:13
tare buna
la 04.04.2020, 21:24
Ai mei sunt mari fani cand e vorba de preparate cu fel si fel de branzeturi. Eu daca mananca doar 2-3 feluri de branza, e mai greu, insa lor le pregatesc retete cu branzeturi, in fel si chip! Este o super idee aceasta lasagna! La poza cu ingrediente vad ca ai si crema de branza. Ai folosit-o la umplutura, ca nu scrie?
la 04.04.2020, 22:06
Mulțumesc frumos, Lau!
la 04.04.2020, 22:13
Da, Rocsi, am scris și în introducere, nu am avut brânză de vaci naturală, procurată de obicei din piață, la fel ca smântâna. Și cum nu avem libertate de mișcare acum, am folosit ce aveam în frigider și anume cremă de brânză. Iar smântâna folosită era din comerț, dar s-a dovedit a fi foarte bună. Aveam și vreo trei feluri de cașcaval, dar mi-am zis că este suficientă mozzarella presărată deasupra. Mulțumesc pentru atenție!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking